Sedemročného chlapca, ktorý sa stratil v okolí Košíc, sa podarilo úspešne vypátrať


Foto: Sedemročného chlapca, ktorý sa stratil v okolí Košíc, sa podarilo úspešne vypátrať Foto: Facebook/Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách

Aktualizovaná správa z 19. marca:

Profil Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách na sociálnej sieti oznámil, že pátranie po 7-ročnom Branislavovi sa skončilo. Nezvestného chlapca sa podarilo vypátrať a je v poriadku.


Pôvodná správa z 18. marca:

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach vyhlásilo v pondelok 18. marca pátranie po 7-ročnom Branislavovi Janitorovi z okresu Košice IV. Informáciu o nezvestnom chlapcovi priniesol Záchranný systém Slovensko - Pátranie po osobách.

Nezvestný chlapec je vysoký 134 centimetrov, má svetlé kučeravé vlasy a modré oči. Naposledy bol videný v tmavo-modrých rifliach, modro-šedej bunde a čierno-červených topánkach. Na hlave mal tmavo-modrú čiapku.

V prípade, že nezvestného chlapca uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho pohybe, oznámte ich na bezplatnom telefónnom čísle 158. Následne kontaktujte aj Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách na telefónnom čísle +421 948 11 22 33.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu