V rukách polície skončil ďalší drogový díler


Foto: V rukách polície skončil ďalší drogový díler
Galéria: 2 fotky
Foto: KR ZP Košice

Policajti  z Michaloviec vykonali vo štvrtok 23.novembra 2017 policajnú akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť. Počas akcie bola vykonaná domová prehliadka a zadržaná 1 osoba. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Michalovciach obvinil 26-ročného Maroša z Michaloviec z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ uviedla Lenka Ivanová hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach.

Michalovčan mal drogy pri sebe a policajti ich našli aj pri prehliadke v jednom z michalovských bytov. „Obvinený muž od presne nezisteného času do 23.11.2017 pri sebe neoprávnene prechovával uzatvárateľné vrecúško s obsahom hnedej kryštalickej látky a vrecúško s obsahom svetlohnedej kryštalickej látky, a od presne nezistenej doby do 23.11.2017 v jednom z bytov v Michalovciach prechovával uzatvárateľné vrecúško s obsahom svetlohnedej kryštalickej látky, 4 kusy vrecúšok s obsahom rastliny vykazujúcej znaky konope a 28 kusov alobalových balení rôznej veľkosti s obsahom rastliny vykazujúcej znaky konope,“ dodala Lenka Ivanová z KR PZ  Košiciach.

Predbežná kriminalistická expertíza potvrdila, že ide o metamfetamín s celkovou hmotnosťou 67,26 gramov, z ktorého by bolo možné vyrobiť 449 až 1796 bežných jednorazových dávok drogy. Obvinený muž bol v marci roku 2017 za obdobný skutok súdom právoplatne odsúdený. Za uvedený skutok je stíhaný vo väzbe a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR ZP Košice