V Košiciach mal taxík naraziť do matky s dcérou na priechode. Vodič z miesta ušiel


Foto: V Košiciach mal taxík naraziť do matky s dcérou na priechode. Vodič z miesta ušiel Foto: Ilustračné foto/Pixabay

Nepríjemný incident sa mal stať včera 15. marca jednej z košických mamičiek. Medzi 15:13 hod. až 15:18 hod. prechádzala spolu s dcérou cez priechod pre chodcov na Sokolovskej ulici v mestskej časti Košice - Západ. Ako popisuje na sociálnej sieti, vodič taxíku narazil do ruky jej dieťaťa zadnou časťou vozidla a ušiel preč. 

Podľa slov ženy malo ísť o zamestnanca spoločnosti Bolt, staršieho muža so slnečnými okuliarmi a jeho auto bolo bielej farby. Celú ŠPZ si pani nezapamätala. „Viem len že tam bolo nejak AA66,“ dopĺňa. Zrážku videli aj ľudia stojaci na neďalekej zastávke a žena, ktorá rovnako kráčala cez priechod.

Teraz na sociálnej sieti prosí, aby sa jej ozvali ďalší svedkovia. V komentároch s prístupom poškodenej nesúhlasia. Väčšina si myslí, že mala na mieste ostať a ihneď kontaktovať políciu. Vozidlo by vraj vypátrali veľmi rýchlo. 

„Bolt nemá problém nájsť za pár sekúnd to auto, keď viete polohu a čas aj bez ŠPZ. Viem to, lebo našli kolobežkára, ktorý mi narazil do zaparkovaného auta,“ približuje jeden z komentujúcich.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu