Košická polícia ukončila pátranie po Mariánovi z Malaciek. Našiel sa a je v poriadku


Foto: Košická polícia ukončila pátranie po Mariánovi z Malaciek. Našiel sa a je v poriadku Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím

Aktuálna správa z 12. marca:

Profil Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách na sociálnej sieti oznámil, že pátranie po 32-ročnom Mariánovi sa skončilo. Nezvestnú osobu sa podarilo vypátrať a je v poriadku.

Pôvodná správa z 11. marca:

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach vyhlásilo v pondelok 11. marca pátranie po 32-ročnom Mariánovi Kardianovi z Malaciek. Informácia o pátraní bola zverejnená na sociálnej sieti profilom Pohotovostný pátrací tím.

Nezvestná osoba by mala byť strednej postavy s výškou približne 175 centimetrov. Má okrúhlu tvár, krátke hnedé vlasy a zelené oči. Poznávacím znamením by mohli byť dioptrické okuliare a chýbajúci predný horný zub.


Naposledy bol videný v čiernych teplákoch značky Pitbull, modro-čiernej mikine a obuté mal čierne tenisky. Pri sebe by tiež mohol mať ruksak výraznej žltej farby.

Ak Mariána niekde uvidíte alebo disponujete informáciami o mieste jeho pohybu či pobytu, kontaktujte políciu na známom čísle 158 a následne aj Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu