Pod Timeou z Viničiek sa zľahla zem. Zmizla pred 22 rokmi a odvtedy ju nikto nevidel. Rodina stále dúfa, že ju nájdu


Foto: Pod Timeou z Viničiek sa zľahla zem. Zmizla pred 22 rokmi a odvtedy ju nikto nevidel. Rodina stále dúfa, že ju nájdu Foto: Facebook/Pátrací Tím Východ

Ubehlo už 22 rokov v prípade nezvestnej Timei Nagyovej z obce Viničky v trebišovskom okrese, ktorá naposledy odišla z domu s tým, že sa chystá do školy a následne za svojou sestrou. Tento nevyriešený prípad vyvoláva mnohé nezodpovedané otázky, pričom pátranie pokračuje aj po rokoch od jej zmiznutia.

Situácia sa stala znepokojivou, keď sa domov nevrátila a babka ju nezastihla na autobusovej zastávke, ako to mali v pláne. V tom čase sa vytvorilo niekoľko domnienok okolo jej zmiznutia vrátane možného únosu či odvezenia do zahraničia. Polícia preverila aj tieto možnosti, avšak nič z toho sa nepotvrdilo.

Podľa medializovaných informácií mali vtedy ešte 15-ročnú dievčinu hľadať aj v neďalekej rieke Bodrog, no bez výsledku. Jediné, čo sa po nej našlo, bola jej školská taška pod mostom

Polícia a rodina stále udržujú nádej, že Timea sa môže nachádzať napríklad v zahraničí a je nažive. Vzhľadom na to, že v policajnom systéme stále figuruje ako nezvestná, obnovuje sa výzva pre verejnosť, aby akékoľvek informácie súvisiace s Timeou boli oznámené na čísle 158, alebo priamo Záchrannému systému Slovensko - Pátranie po osobách. Akákoľvek aj zdanlivo nepodstatná informácia môže prispieť k jej nájdeniu a vysvetleniu okolností jej zmiznutia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu