FOTO: Manželia Vargovci z Košíc sú spolu neuveriteľných 70 rokov. Panni Anna prezradila recept na dlhovekosť


FOTO: Manželia Vargovci z Košíc sú spolu neuveriteľných 70 rokov. Panni Anna prezradila recept na dlhovekosť
Galéria: 24 fotiek
Foto: Facebook/Košice - Mesto Košice

V rámci osláv Národného týždňa manželstva, ktorý sa konal od 12. do 18. februára, mesto spustilo výzvu, v ktorej hľadalo najdlhšie zosobášené manželské páry. Do súťaže sa prihlásilo mnoho manželov, pričom o sebe nedali vedieť len oni sami, ale predovšetkým ich prihlasovali deti, vnúčatá či známi.

Páry, ktoré dosiahli míľnik diamantovej svadby, teda spolu prežili aspoň 60 rokov, si vedenie mesta pozvalo do Historickej radnice, kde ich spoločne ocenili za ich dlhovekú lásku a oddanosť jeden druhému.

Medzi všetkými pozvanými však vynikali manželia Vargovci, ktorí svoj spoločný život zdieľajú už sedem dekád a ktorí boli pomyselne korunovaní za svoju dlhoročnú vernosť a lásku.


Príbeh manželov Anny a Juraja, ktorí si dokázali zachovať vzájomné city aj po toľkých rokoch, je žiarivým príkladom toho, že pravá láska dokáže prekonať všetko. Ich spoločný život je dôkazom, že vzájomná podpora a porozumenie sú kľúčové pre dlhotrvajúce a šťastné manželstvo.

Pani Anna dokonca v tomto roku oslávi 90. narodeniny a prezradila, čo je jej tajný recept na dlhý život. Vtipne poznamenala, že to zahŕňa predovšetkým konzumáciu klobások a mäsových výrobkov, naopak, vyhýba sa mliečnym produktom a pečivu.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu