VIDEO: Strateného trojročného Jarka hľadali tri dni. S pátraním v Ďurkove pomáhal vrtuľník aj drony


Foto: VIDEO: Strateného trojročného Jarka hľadali tri dni. S pátraním v Ďurkove pomáhal vrtuľník aj drony
Galéria: 10 fotiek
Foto: Úprava redakcie

Aktualizácia z 8. marca (13:50 hod.):

Veľká pátracia akcia po trojročnom Jarkovi z Ďurkova skončila tragicky. Podľa informácií televízie Markíza spozoroval bezvládne telo dieťaťa pilot malého lietadla. Malo sa nachádzať približne kilometer od prehľadávaných oblastí. Nešťastie potvrdila aj Dobrovoľná civilná ochrana - Košický kraj na sociálnej sieti.

Pôvodná správa z 8. marca:

V obci Ďurkov neďaleko Košíc prebieha od stredy 6. marca veľká pátracia akcia po trojročnom chlapcovi Jarkovi, ktorý sa mal stratiť v momente, keď jeho mama zapaľovala oheň v peci. Informáciu priniesla TV Markíza.


Na mieste zasahovali okrem dobrovoľníkov z viacerých obcí aj profesionálni hasiči, policajti, vojaci, pátracie tímy doplnil aj vrtuľník, drony a psovodi so služobnými psami.

Úsilie o nájdenie malého chlapca pokračovalo aj po západe slnka, pričom niektorí dobrovoľníci strávili v teréne aj dvanásť hodín. Prehľadané bolo celé okolie obce i priľahlé lesy, doteraz sa však dieťa nepodarilo nájsť.

Polícia vyzýva všetkých, aby v prípade, že maloletého chlapca spozorujú, bezodkladne kontaktovali políciu a pomohli ho tak navrátiť domov.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu