VIDEO: Šokujúce zábery zo zasadnutia v Starom Meste. Opitého poslanca Djordjeviča vyniesli za ruky a nohy zo sály


Foto: VIDEO: Šokujúce zábery zo zasadnutia v Starom Meste. Opitého poslanca Djordjeviča vyniesli za ruky a nohy zo sály Foto: TV JOJ

Nedávne udalosti v miestnej politike nevrhajú dobré svetlo na známeho lokálneho politika Michala Djordjeviča. Už niekoľkokrát sa stal terčom médií za jeho úlety v spojení s alkoholom. Len nedávno skončil v rukách polície, ktorá dostala oznámenie o tom, že v jeho byte sa nachádza dieťa, ktoré môže byť v ohrození života.

Posledný incident sa odohral počas zasadnutia Finančnej komisie v Starom Meste, ktorého sa zúčastnil aj on sám. Pravdepodobne ho to však zmohlo natoľko, že počas neho zaspal. Aj napriek jeho hlasnému chrápaniu, ktoré rušilo priebeh strenutia, v rokovaní pokračovali. Nakoniec ho museli z miestnosti vyviezť a nechať spať v priestoroch vestibulu, kde si ho mali vyzdvihnúť príbuzní.


Djordjevič, ktorý je známy svojím aktívnym angažovaním sa v košickej politike, priznal pre TV JOJ svoje problémy s alkoholom a prisľúbil, že vyhľadá odbornú pomoc. Rozhodol sa tiež zrieknuť svojej pozície vo Finančnej komisii, ale odmieta odstúpiť z poslaneckého postu s tým, že aj iní politici sa dopustili ešte horších priestupkov, kvôli ktorým sa svojich funkcií nevzdali.

Poslanec si svoj problém priznal aj na sociálnej sieti, kde uviedol, že vyvodzuje politickú zodpovednosť za svoje konanie. Odstupujem z pozície člena predstavenstva Dopravného podniku mesta Košice, zo všetkých komisiií a Rád škôl, kde si to budú želať… Potrebujem sa dať dokopy psychicky aj fyzicky, držte mi prosím prsty,“ napísal v statuse.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu