Pozor, aby vám v schránke nepristál papierik s pokutou. Na košických vodičov si počas dneška posvieti polícia


Foto: Pozor, aby vám v schránke nepristál papierik s pokutou. Na košických vodičov si počas dneška posvieti polícia Foto: Facebook/Polícia SR - Košický kraj

Každodenná snaha príslušníkov policajného zboru spočíva v zabezpečení plynulej cestnej premávky s primárnym cieľom ochrániť životy a minimalizovať materiálne škody. Košická polícia preto spúšťa bezpečnostnú akciu, počas ktorej bude v teréne viac pozorných očí.

„Počas dnešného dňa sa policajti v Košiciach vo zvýšenej miere zamerajú na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, dodržiavanie základných povinností vodičov, ale i chodcov,” uviedla polícia. Pozornému oku policajných hliadok neuniknú ani vodiči, ktorí nebudú dodržiavať rýchlosť či budú ignorovať červené svetlo na semafore.


Ak vás však policajti nezastavia, nemyslite si, že si vás nevšimli. Naopak, „účet” za porušenie dopravných predpisov môže doraziť priamo do vašej poštovej schránky. Je preto nevyhnutné, aby sa vodiči správali zodpovedne, dodržiavali pravidlá a boli ohľaduplní nielen voči sebe, ale aj k ostatným účastníkom cestnej premávky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu