Po Bratislave jazdila na mol opitá Košičanka. Zrámovala tri autá


Foto: Po Bratislave jazdila na mol opitá Košičanka. Zrámovala tri autá Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Najnezodpovednejšia spomedzi všetkých ôsmich vodičov, ktorých počas uplynulého víkendu riešili bratislavskí policajti, bola 27-ročná Košičanka Vanesa. Tá v ťažkej opitosti poškodila tri zaparkované autá. 

Žena viedla vozidlo Toyotu C-HR po Vajnorskej ulici, nevenovala sa však šoférovaniu, v dôsledku čoho narazila do vozidla Volkswagen Golf. Napriek tomu v jazde pokračovala veselo ďalej. Na ďalšej ulici došlo z jej strany k ďalšiemu nárazu, tentokrát do zaparkovaného auta značky Citroen, ktoré pre zrážku narazilo do pred ním stojaceho vozidla Toyota Yaris.

Policajti po príchode na miesto mladú ženu podrobili dychovej skúšky, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom, a to 2,38 promile. Žena bola obmedzená na osobnej slobode, bolo jej vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a bola umiestnená v cele policajného zaistenia.


„Opäť pripomíname, že jazdou pod vplyvom alkoholu zbytočne riskujete a ohrozujete nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. Nebezpečnou jazdou môžete spôsobiť aj majetkové škody, ku ktorým by nemuselo vôbec dôjsť. Preto v žiadnom prípade nejazdite pod vplyvom alkoholu,“ zdôraznil hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu