Opitý muž jazdil po Košiciach zo strany na stranu. Stopku odignoroval, zastavili ho až policajti


Foto: Opitý muž jazdil po Košiciach zo strany na stranu. Stopku odignoroval, zastavili ho až policajti Foto: ilustračné/Redakcia

V sobotu 2. marca popoludní boli košickí mestskí policajti upozornení na vozidlo, ktoré sa na Viedenskej ulici v Košiciach pohybovalo z jednej strany cesty na druhú, čím mohlo ohroziť iných účastníkov cestnej premávky.

Po prijatí oznámenia ohľadom nebezpečného manévrovania na ceste sa motorizovaná hliadka mestskej polície okamžite pustila do pátrania po danom vozidle, ktoré sa im v krátkom čase podarilo lokalizovať.

Pred očami policajtov vodič dokonca nezastal ani na stopke, čím sa dopustil priestupku, preto chceli policajti jeho jazdu zastaviť. Vodič však spočiatku nereagoval na pokyny policajtov, avšak nakoniec s vozidlom zastavil na Kostolianskej ceste, kde bol podrobený dychovej skúške.


Tá ukázala pozitívny výsledok, a tak si ho na ďalšie konanie prevzali kolegovia z Policajného zboru Slovenskej republiky, ktorí mu na mieste zadržali vodičský preukaz, zakázali mu ďalšiu jazdu a o sankcii rozhodne správny orgán v ďalšom konaní.

Počas tejto nezodpovednej jazdy sa, našťastie, nikto nezranil.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu