Skúšať sa oplatí a o kariére to platí dvojnásobne


Foto: Skúšať sa oplatí a o kariére to platí dvojnásobne Foto: ESBM

Ak ste ten typ človeka, ktorý na sebe pracuje, neuspokojí sa s málom, alebo ak cítite, že vaša momentálna práca nie je to pravé pre vás a chcete viac, tak práve pre vás je štúdium MBA tou správnou voľbou, ktorá vám pomôže vo vašej kariére. Pýtate sa ako? Veľmi jednoducho. MBA je profesijne vzdelávací program, ktorý vám pomôže rozvíjať vaše zručnosti a takisto vedomosti z rôznych oblastí. Štúdium MBA na ESBM trvá jeden rok. Počas jedného roku je pre vás pripravených množstvo workshopov, seminárov, networkingových stretnutí, kde vás budú vzdelávať známi podnikatelia, lektori, či osobnosti českého a  slovenského biznis prostredia.

Vaše štúdium bude prebiehať aj kombinovanou formou, čo znamená, že študovať nebudete iba počas prebiehajúcich stretnutí v škole, ale aj prostredníctvom e-learningu, teda systému, kde nájdete všetky svoje dokumenty, materiály a prezentácie. Študovať tak môžete kedykoľvek a kdekoľvek. Pri štúdiu MBA sa vyžaduje, aby ste sa vzdelávali aj samoštúdiom, to však nie je pre každého, avšak to je aj výhodou na trhu práce pretože, nie každý má titul MBA

MBA titul je dokladom o vašich odborných znalostiach a zručnostiach, a kvôli tomu je v očiach personalistov vnímaný ako veľká výhoda. Po absolvovaní štúdia vám otvorí úplne nové dvere. Vaša kariéra sa jednoducho zmení. To je aj odpoveď na to, prečo by ste mali strácať čas. Pre seba a svoju kariéru. 

Ak sa vám myšlienka MBA štúdia pozdáva a vravíte si, že toto je tá cesta, ale malé pochybnosti stále máte, tak European School of Business & Management, partner s niekoľkoročnými skúsenosťami v oblasti štúdia, vám ponúka štúdium MBA na skúšku. Využite možnosť študovať MBA na skúšku po dobu jedného mesiaca. V prípade ak zistíte, že toto je to pravé pre vás, skvelé. V prípade ak si poviete, že toto nie je cesta pre vás, nič sa nedeje. Dokonca za absolvované štúdium získate certifikát v slovenskom a anglickom jazyku, ktorý deklaruje úspešné ukončenie vašich modulov manažérskeho štúdia MBA. 

Ak sa rozhodnete skúsiť a študovať na skúšku alebo viac nepotrebujete a chcete sa do štúdia MBA pustiť hneď, všetky informácie o tom ako postupovať s prihláškou nájdete na www.esbm.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ESBM